Me

Everything’s nothing without you

Igår var jag lyckligare än jag varit på år. Jag älskade livet och jag hade framtidstro, jag längtade framåt och jag hade en grymt bra dag.
Idag har jag en konstig känsla i magen, ingen framtidstro, inga drömmar, inga positiva känslor.. Fy fan för att sakna någon så mycket som jag saknar dig.. Längtar efter din famn, dina kramar, din doft, din varma hud… Inga timmar, ingen tid, ingenting är nog – när jag lämnar dig vet jag hur jobbigt det kommer vara, hur det är att gå dag efter dag med en klump i magen som gör att man inte vill annat än att ligga i sängen och gråta. Jag vill kunna säga att du är min. Jag vill vara din. Jag vill kunna ha första tjing på dina kramar, på din tid. Jag känner mig så jävla liten och obetydlig. Du känns så långt borta. Vill ligga i dina armar och stanna där för evigt.

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *