Me

You help me lose my mind

Har ett sånt himla konstigt humör just nu. Ena sekunden är jag extremt ledsen, nästa är jag otroligt lycklig och drömmer vilt om framtida äventyr. Just nu lyssnar jag på en grym låt och läser olika Australien-bloggar och drömmer stort om nästa års äventyr.
En sak är säker: nästa år spenderas inte i Sverige. Det sprätter i hela kroppen, kan inte sitta still och kan inte samla tankarna, jag vill så mycket!

“If your dreams don’t scare you they aren’t big enough”. Jag är rädd när jag tänker på vad min resa innebär, vad jag måste lämna kvar och vad jag måste göra för att komma dit. Men det är en bra rädsla, det känns bra i magen och det känns bra i själen – detta är något jag måste göra.

Jag kommer sakna så mycket; mina vänner, mina katter, min familj, Göteborg, Sverige… Jag vet ju dock att bara för att jag åker härifrån så behöver inte det betyda att de kommer försvinna ur mitt liv, eller att Sverige helt plötsligt suddas ut från världskartan. Jag älskar Sverige, jag älskar mina vänner, men jag älskar äventyr Ännu mer. “The people who want to stay in your life will always find a way”. 

Planen är ännu inte klar, det får jag “redovisa” en annan gång. Men räkna med att jag kommer ta med mig kameran, äventyrslusten och ett grymt sug för utmaningen som ligger framför mig – ni får följa med på vägen!

You’ve got three choices in life: give up, give in, or give it all you’ve got!

 

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *