Me

Det är svårt att sitta stilla

Klättrade ju både i måndags och igår, därför är mina muskler heeelt slutkörda idag. Mina nackmuskler har löpt amok och gör skitont, har aldrig haft sån träningsvärk, armarna och ryggen gör mer normalt ont. Idag får bli en vilodag/pluggdag med go musik och mysiga kissar.

Det har börjat komma ikapp mig nu att jag ännu inte bestämt mig för vad jag ska göra till våren. Vill jag åka iväg som au pair bör jag bestämma mig för det snart, då man behöver vara ute i god tid. Jag skulle gärna fortsätta studera, men känner jag mig själv rätt så kommer jag bara bli rastlös – det kommer kännas som ett tidsfördriv, även om ämnet intresserar mig. Den här terminen var en random grej egentligen, inget som jag planerat. Jag hade inte fått något jobb och hade inget bättre för mig. Trots det snabba beslutet trivs jag väldigt bra, ångrar INTE att jag valde att studera – det är hur kul som helst och har fått flertalet fantastiska nya vänner. Men jag är inte nöjd…

Den här terminen ska jag klara det, har inget val faktiskt. Ska njuta och ha så roligt jag bara kan. I vår är jag dock nästan helt säker på att det måste bli nåt annat, hur svårt det än blir. USA, Nya Zeeland, Kanada… Var kommer jag hamna om några månader? Har verkligen ingen aning. Kan tänka mig allt och lite till, är inte så kräsen.

 

 

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *