Me

With your body next to mine our hearts will beat as one.

Vissa dagar känns mer verkliga än andra, verkligheten smyger sig nära inpå och allt är rakt på sak och det händer inget utöver det normala. Idag var en sådan dag. Hade ett kort studiebesök på Världskulturmuseets arkiv, intressant men var så trött och okoncentrerad att jag inte tog in det så mycket. Sedan tog jag och Alma spårvagnen till Haga där jag mötte upp Tova och Elin <3 De tjejerna kan få mig på bra humör, alltid! Käkade lunch och kladdkaka och hade photoshoot. Efter det drog jag och Tova till Chalmers och klättrade en stund, mest hon då hon inte kan säkra. Idag protesterar händerna dock, längtar nästan tills den ömma huden blivit till valkar 😉

krita <3

krita <3

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *