Me

15 frågor

1. Bor du hemma?
Ja.

2. Har du något husdjur?
Jag har 2 katter 🙂

3. Vad är din favoritglass?
Päron eller Oreo…

4. Vilken är din favoritfilm?
Svåraste frågan…. gillar väldigt många, men har nog faktiskt ingen favorit.

5. Har du någon “hemlig” talang?
Mina vänner och folk jag känner vet nog väldigt väl vad jag är bra på och inte, men något inte alla vet nuförtiden är väl kanske att jag är bra på att spela piano.

6. Vad gör du om 5 år?
Svarar alltid olika på den frågan. Jag önskar att jag är lycklig och nöjd med det jag gör, oavsett vad det är. Kan inte svara riktigt då jag verkligen inte har en aning om vad jag vill göra. Jag tar väl troligtvis första bästa jobb jag får, så får det utvecklas från det. Förhoppningsvis har jag varit på min jorden runt-resa 🙂

7. Favoritdoft/parfym?
På mig själv: Body Shops Pink Grapefruit. På honom: nyduschad 😉

8. Vilka länder har du besökt och vilket tyckte du bäst/sämst om?
Danmark, Norge, Schweiz, Österrike, Spanien, Turkiet, England, Finland. Spanien var helt klart en besvikelse, besökte Madrid och det var inte alls min grej. Favoriten är nog England eller Norge: England för att jag alltid tycks åka tillbaka, Norge för att det är så otroligt vackert och alla är så trevliga.

9. Antingen eller:

Smink/Inte smink – inte smink
Kött/inte kött – inte kött
Cider/öl – inget
Katt/hund – katt 🙂
Musik/tyst – musik
Utomhus/inomhus – utomhus!
Vänner/familj – vänner
Utomlands/Sverige – Sverige
Kyssar/kramar – kramar <3

10. Din första kyss?
Jag var 15 och han var första killen jag var kär i.

11. Vilken är din favoritfärg och varför?
Grön. Skogen är grön, sommargräs är grönt, allt som är naturligt och vackert är grönt.

12. Vilken är din absoluta favoritbok?
Den bok (serie) jag läst flest gånger är Jan Guillous böcker om Arn. Men den bästa bok jag läst är Törnfåglarna av Colleen Mcculough.

13. Sämsta/bästa låten i din nyaste spellista?
Brukar ju inta ha låtar i min spellista som är “sämst”, men har tröttnat lite på Rather Be av Clean Bandit. Min favorit just nu är Rude av Magic 🙂

14. Hur skulle du beskriva din klädstil?
Bekväm 😉 Jag tycker om att ha kläder som passar mig och som är bekväma, tycker inte om tajta tröjor eller obekväma push-up bh:ar. Min typiska outfit för en dag på föreläsningar är blåa tajta jeans och en mysig stickad tröja eller t-shirt med mina Urban Project boots.

15. Vem ser du upp till mest?
Flertalet av mina vänner. Jag är ganska bra på att omge mig med människor som gör mig glad och som tillför något bra i mitt liv, och ofta är dessa personer som jag ser upp till. Det kan vara en vuxen jag träffar en gång om året, tjejen som pushar mig till nästa nivå i klättringen eller en klasskamrat som har kunskaper jag uppskattar och kan lära mig av.

 

Ha en bra lördag!

🙂

 

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *