Me

Sista sommardagen?

Har nog inte berättat vad det är jag gjort de senaste två veckorna. Vi har med klassen varit ute ett flertal gånger på olika exkursioner och lärt oss allt från inventering till olika dokumentationsmetoder inom den praktiska delen av arkeologin. Det har varit riktigt roligt, vi har lärt känna varandra väl eftersom de flesta uppgifter gjorts i grupp. Boken vi skulle läsa under kursen var dock inte den mest intressanta: sten, stenar, stenformationer, stenhögar, olika former på stenhögar, jordhögar, kol… Ja, ni fattar.

I går klättrade Julia, Cornelia, Alma och jag efter föreläsningen, riktigt kul! Jag klättrade dessutom en 6a till toppen för första gången, grymt roligt! Är lagom mör i ryggmusklerna idag 😉

Idag hade vi den sista exkursionen och kurstentamen i grupp i Askim. Vi blev indelade i grupper och skulle välja ut tre gravar på ett vikingatida gravfält som vi skulle inventera och dokumentera. Min grupp var riktigt sjukt go och vi samarbetade bra, och vi fick godkänt 😀
När jag kom hem (tidigare än väntat) lagade jag mat som jag åt nyss. Innan jag åt gick jag dock ut en stund för jag ville ta vara på det vackra och härliga vädret, solen är på väg att bli sällsynt är jag rädd. Gick nästan en mil totalt, sprang sista biten till bryggan där jag satte mig och såg solen gå ner -hur mysigt som helst!

Saknar dig. Saknar dig massor.

Lycklig<3

Lycklig<3

6b!

6b!

IMG_6275

Skog <3

Skog <3

IMG_6294 IMG_6302

 

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *