Me

Learn me right?

Det är en speciell känsla när man är så lycklig att det gör ont, att man vill gråta och skrika för att släppa ut allt som mullrar inombords. Det är inte ofta det händer. Jag önskar jag får känna så här länge till.

När jag är glad brukar jag gå ut och gå, lämnar oftast mobilen hemma, och går till något av mina favoritställen. Där kan jag tänka fritt, där finns bara jag: alla måsten försvinner – när jag är där kan jag ändå inte göra något åt det. För mig är det ett privilegium att få vara såpass ensam, att få vara i skogen och inte höra något annat än fågelkvitter och löv som prasslar, där är jag sjukligt lycklig. Särskilt en dag när det är sol, när den värmer min hud och när jag kan blunda och tänka mig bort därifrån. Det är en plats där drömmar skapas, där alla tankar är lika verkliga och viktiga. Och det är viktigt tycker jag, att vi låter våra tankar få ta plats – ignorerar vi dem för länge byggs det upp inombords och kan vara väldigt svårt att hantera. Man kan gråta, skratta, skrika, hoppa – vad som helst som får huvudet att släppa taget från själen – om än bara för en kort sekund.

När jag känner att jag inte vet vad jag ska göra, vad jag ska säga, då försöker jag tänka att jag är där – på stenen i den där sjön som bara är min egen, och försöker hitta den känslan jag får där: ibland hjälper det.

Hoppas du är lycklig också, då är jag lycklig.

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *