Me

Gårdagen och dagen och imorgon

Igår hade vi ingenting i skolan, så vi var 3 st tjejer från klassen som bestämde att vi skulle dra och klättra. Jag, Cornelia och Julia (som klättrar mycket). Vi hade väldigt trevligt, och jag tror nog att även Cornelia blev väldigt intresserad av att fortsätta, kul! Julia är jätteduktig och klättrar upp mot 6b, jag klarade en lite svårare 5b med ett rejält överhäng, YES! Väldigt givande att klättra och bli säkrad av någon som är bättre än en själv, så att man kan få tips och motivation. Hoppas vi gör detta igen! 🙂

Idag hade jag så fruktansvärt ont i mina sår på fötterna (damn you new shoes) så jag stannade faktiskt hemma, också för att jag ställt klockan på 06:00, vilket jag insåg först imorse var alldeles för sent för att hinna fixa matsäck osv. Jag har alltså legat hemma, sovit mycket, läst (pluggat), och skypat med Tova. Har även planerat morgondagen lite bättre, så jag inte missar mer i skolan – vi vet alla hur jobbigt det är att ligga efter.

Imorgon skyndar jag mig hem efter att ha haft lab fram till 16:00, hämtar bilen hos pappa, hämtar grejer hemma och kör vidare till Herrljunga för att hänga med massa härliga människor! Ser fram emot det!

🙂

10599255_10203122795570932_3936684097804314155_n

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *