Me

I want the world to know

Ska man bli mer förvirrad ju äldre man blir? Ska man bli mer och mer osäker på vad man vill ha och vad man vill göra? Det känns så iaf, för mig. Jag menar, om en vecka är jag 19, ett år äldre. Hur kan ja inte veta vad jag vill? Jag har varit så säker, så glad, så förväntansfull – men just nu är jag helt lost, vet ingenting. Jag kan inte bestämma mig: ska jag vara spontan eller smart? Tråkig eller vild? Ska jag skämma ut mig eller hålla käft.. Jag har aldrig haft problem att stå i rampljuset, jag tycker faktiskt om det. Men när jag inte vet varför jag står där, när alla tittar ut mig ändå – då känns det inte bra. Då drar jag mig tillbaka, är för mig själv och försöker hitta den där känslan igen – den som får mig att vara den jag är, den känslan som gör att jag kan vara mig själv i alla situationer.

När jag träffar nya människor är jag mer mig själv än jag är med människor jag redan känner, är inte det konstigt? Jag är mer självsäker och mer öppen när jag lär känna någon. Sen är det så jävla trökigt att vara djup, att sitta och tänka alldeles för mycket. Jag skulle mycket hellre vandra, eller simma, eller springa runt i cirklar – allt för att skingra mina tankar. Och på ett sätt så önskar jag att Du var allt jag tänkte på. Men istället går jag här, sitter här, och funderar och kan fan inte komma fram till ett jävla skit. Tycker jag om dig? Ja, som fan. Saknar jag dig? Du anar inte. Jag menar, du luktar så jävla gott och dina kramar är gudomliga – önskar du kunde krama mig och aldrig mer släppa taget. Visst låter det självklart? Nja, för det känns så annorlunda från förut. Hur ska jag veta säkert om det känns så konstigt, om dina ord låter fel.

Jag vägrar gå igenom det där en gång till, att älska någon så jävla mycket och sen slitas i tusen bitar – allt för absolut ingenting. Å andra sidan tvivlar jag på att det skulle bli så. Vi är så jävla lika, du och jag. Blir inte ens förvånad längre när vi har samma svar på frågor, har samma åsikter och skrattar åt samma skämt. Det är gulligt, jag gillar det. Jag gillar dig.

53a06a596f45c_-_cos-01-couple-kissing-xl

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *