Me

Laaaat

I flera dagar har jag bott i min soffa. Jag har helt seriöst inte lämnat soffan annat än när nöden kräver eller när jag varit hungrig. Idag tog jag dock tag i min fruktansvärda lathet och gick en lååång promenad uppe i bergen, tog nog nästan 3 h. Skönt var det, och vackert. Fick se solen gå ner över skogen där jag satt på min favoritplats mitt i sjön, vattennivån var så låg att jag kunde gå över till ön utan att ta av skorna. Solen sken och det var alldeles perfekt temperatur – skönt med tystnad också. Det dröjde inte länge innan jag lade hörlurarna i fickan och istället njöt av tystnaden och skogens alla ljud.

Kan tänka så mycket bättre med frisk luft i lungorna, blir fylld av glädje så fort solen skiner på min hud. Vill åka iväg nånstans i världen och vara utomhus hela dagarna, resa och träffa nya människor.. Drömmer fortfarande om Australien, och Nya Zeeland såklart. Och jag drömmer om Dig. Saknar dig massor, tänker på dig hela tiden. Du får mig att le även när Du inte är här…

IMG_5688 IMG_5689 IMG_5694 IMG_5702 IMG_5703

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *