Me

Sommaren är kort, men inget regnar bort

Hemma efter ytterligare ett läger. Känns som jag skriver samma inlägg om samma sak varje år, men det är ganska oundvikligt. Har bara en sak att säga: fan vad jag har saknat scouting! Att inte vara med på möten, att inte åka på hajk.. De är de sämsta beslut jag tagit i hela mitt liv. Tänk så mycket jag har missat, så många människor jag inte lärt känna, så mycket glädje jag varit utan – ända tills nu. Har fått mååånga nya vänner på det här lägret, även träffat gamla, och känt mer glädje än jag gjort på mycket länge. Ni är helt underbara, alla ni som gav mig kramar, vänliga ord.. Ni är värda så jävla mycket, tack!

Jag har även lovat mig själv att vara med på mer, säga ja oftare, och le så ofta jag bara kan. Om jag vill studera till hösten – då tänker jag göra det, pengarna skiter jag i – jag har hela livet på mig att resa. Vill jag åka på hajk, fastän jag inte egentligen har tid, så får jag skapa den tid som krävs – svårare är det inte. Är sjukt taggad på livet för tillfället, och jag hoppas det håller i sig!

 

Yggdrasil 2014

Yggdrasil 2014

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *