Me

Senaste tiden

Jag har tagit studenten. Det var en helt underbar dag, och jag är himla tacksam för de som var med mig under dagen. Om jag ska vara helt ärlig kändes det inte så stort som jag hade förväntat mig, det blev inga tårar eller krossade hjärtan. Studenten ägde, och det kommer jag minnas länge.

Men efter studenten kommer verkligheten. Nu är vuxenlivet här och ingenting kommer gratis längre, det känns bra på något sätt, men också svårt. Det är ovant, men efter förväntan. Nu börjar man drömma, vad vill man göra nu? Jag skulle vilja starta eget företag, göra något helt eget – skapa något nytt. Jag vill resa till Nya Zeeland och vandra i bergen. Jag vill hälsa på Emelie i USA. Men först måste jag klara av livet, allt från hyra till fritid och kärlek. Är så olyckligt lottad att jag är kär.. Nyhet? Nä.

Just nu är det jobbigt. Idag sade jag hejdå till Emelie, för ett helt år. Imorgon måste jag ringa en massa samtal, vilket blir en utmaning, men en nödvändighet. Det är många måsten just nu, mycket att göra. Stressen är påtaglig, och jag är mer ensam än någonsin. Lusten att umgås med mina vänner är inte stor, men önskar samtidigt att jag inte var så jävla ensam hela tiden. Jag håller tummarna konstant för att Kandersteg hör av sig nästa vecka och säger att jag är välkommen dit i höst, det drömmer jag om.

Collage 1

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *