Me

Next Stop – Transylvania!

Nu är den över, premiären av Next Stop – Transylvania (Eller alla får ligga) – 2014 års upplaga av Lerums Gymnasiecabaré! Jag har jobbat med den sedan tidig höst 2013 med manusskrivande och har nu fått se alla våra tankar och idéer komma till liv på ett hundra gånger bättre sätt än vi någonsin kunde förväntat oss. Är så glad att jag får vara med om detta, livet är så fint med er vackra och duktiga människor som gjort detta möjligt – allt från sminkare, konstymörer och AD till de som syns på scen. Extra kärlek till pojkarna Simon och Wille – och såklart mina fina Hangarounds Sofie, Mathilda och Ellinor!

Fantastisk publik också, detta kan ta mig sjutton vara den bästa cabarén genom tiderna! Kom och se den vetja – biljetter finns på Ticnet och i dörren!

Edward och Bella

Edward och Bella

Bella och Edward

Bella och Edward

Frankensteins Monster

Frankensteins Monster

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *