Me

Ändrar mig hela tiden…

Kan verkligen inte bestämma mig för vad jag vill ha på mig på balen… Måste ha köpt klänning snart, annars blir det stressigt, och jag avskyr att stressa! Är i vilket fall ganska säker på att jag inte längre vill ha den klänningen jag hittills haft som förstaval, den guldiga med massa strass. Har istället gått och blivit kär i en mycket vardagligare kimonoliknande klänning från Asos, samma hemsida som jag beställde studentklänning från. Den är så fin! Dör lite varje gång jag tittar på den, älskar hela looken! Vet inte om det riktigt är min stil, eller om jag passar i klänningen, men just nu är jag bara sugen på att försöka få den här looken att se sjukt jävla grym ut på balen!

image4xxl

© asos.com

 

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *