Me

Solig januarifredag!

Efter en händelserik vecka är det äntligen fredag igen! Igår kväll var jag iväg med ett gäng från Cabarén för att se Familjen Addams på Lorensbergsteatern i Göteborg, och herre jävlar vad bra den var! Förväntade mig verkligen ingenting, förutom att jag vet att Claes Malmberg är bra, och blev så sjukt överraskad över hur duktiga alla var och hur bra hela föreställningen blev! Vi fick mycket inspiration och hoppas kunna få in lite av det i slutskedet nu av manusskrivandet, roligt!

Idag har jag, egentligen mamma hehe, införskaffat lite grejer. Först och främst köpte vi en vinterjacka som jag tittat på flera gånger och som jag jättegärna ville ha, därför att min gamla vinterjacka är riktigt sliten och lite för liten nu efter ca 5 års flitigt användande. Det blev den numera ganska klassiska och vanliga Fjällräven  Greenland Winter W Jacket, simpel men riktigt snygg och varm och skön. Innan jag hade provat den var jag helt säker på att jag ville ha en svart, men det blev till slut en grön iaf eftersom den såg bättre ut på mig och färgen passade så bra!

Köp den här: http://www.outnorth.se/fjallraven/greenland-womens-winter-jacket-m-green.php

Köp den här: http://www.outnorth.se/fjallraven/greenland-womens-winter-jacket-m-green.php

Efter vi köpt jackan gick vi för att hitta skor, och först verkade det bli ett par Johnny Bulls med nitar på, skitsnygga men inte särskilt sköna och de var lite stora också för de fanns inga kvar i 38. Mamma hittade dock ett par skitsnygga ridskoliknande skor från Vagabond som var på rea, hur fina som helst och riktigt sköna, så vi slog till och fick dem för ca 400kr!

Vagabond boots! <3

Vagabond boots! <3

Sitter hemma nu i soffan med en stor skål frukt och Burn Lemon Ice som jag sprang på i Göteborg (finns på Pressbyrån), har inte druckit den sen jag var i Norge i somras och det var första gången jag sett den i Sverige! Gott!

Frukt och energidricka!

Frukt och energidricka!

 

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *