Kärlek, Me

En enda röra

Sitter och filosoferar som jag brukar göra när jag är själv med mina tankar, det är tyst hemma och katterna sover. Tänker på en sak som många tycker definierar känslor, som brukar nämnas om man pratar om tecken på att någon tycker om en. “Tänk efter om han brukar röra dig ofta, om han tar varje tillfälle i akt till att få ens snudda vid dig är det ett säkert kort på att han har känslor för dig.”
Har tänkt på detta förut och insett att för mig är det verkligen tvärtom. Jag har en hel del vänner av den manliga könet, och jag har masserat deras bara överkroppar, jag har kramat dem i bikini, jag har skedat med dem och mycket mer. Men när det kommer till killar jag tycker om, antingen som jag har starka känslor för eller de jag kanske bara tycker är snygga, så har jag mycket svårare för kontakt. Det är inte så att jag inte vill, oftast vill jag ju röra dem mer än jag vill ta på mina vänner liksom, men det är på något sätt svårare – det har en annan  betydelse och känns aldrig lika självklart eller lätt. Att jag inte skulle tycka om någon bara för att jag rör vid dem mindre än andra är skitsnack, men det gäller kanske bara mig, vet inte hur det är för andra – skulle dock tro att det är ganska vanligt. Man är helt enkelt rädd för att personen man tycker om ska vifta bort handen man lägger i dennes hår, eller huvudet man lägger på deras axel, men är rädd att en kram inte ska besvaras. Med ens vänner har inte det lika stor betydelse, man är ju vänner ändå även om man inte har lust att kramas jämt – alla har ju en dålig dag. Blir man dock avvisad av den man tycker om känns det mer, man tror att personen har en baktanke och hatar en och inte vill att du ska röra den – när personen ifråga kanske är lika rädd och osäker som du om vad det betyder att röra vid varandra.

Dagens filosoferande helt enkelt.

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *