Me

Älskar ny musik!

Det är inte ofta jag hittar ny musik, och det är inte sällan jag önskar att jag hade något nytt att lyssna sönder. Ofta har jag svårt för att ta till mig musik som jag inte hört förut, vilket såklart är segt och gör att jag sällan lyssnar på sånt jag inte redan hört, ni förstår dilemmat.

306064_10151170315576194_48044889_n

Men som tur är så ser man ibland en film, eller lyssnar på radion, eller hör en cover på youtube som gör att man hittar ny musik som man tänker att man borde funnit för länge sedan, eftersom den är så bra! Precis så blev det igår när jag såg en gammal film, lite random för den gick på tvn och jag hoppade in mitt i, men det var i alla fall filmen She’s the Man med Amanda Bynes och Channing Tatum. Låten jag förälskat mig i, som jag faktiskt aldrig lagt någon större vikt på när jag sett filmen tidigare – har nämligen upptäckt massa bra musik genom just den filmen, är den här gången Ray Lamontagnes fantastiska låt “Hold You In My Arms”. Den är så vacker att jag vill gråta över allt jag någonsin gråtit för i hela mitt liv, även fast det inte behövs – den tar helt enkelt fram djupt liggande och bortglömda känslor som man trodde var borta för alltid.

Lyssna, ni kommer inte bli besvikna! Tro mig.

Kram

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *