Me

It’s a Beautiful Day!

Idag har varit en bra dag. Idag har varit en fantastisk dag! Skolan var grymt seg och långsam, men trevlig! Allt gick bra och alla var trevliga och glada 🙂 (annars är det alltid någon som har en dålig dag och vill förstöra för alla andra typ..)

Jag bestämde mig också för att börja träna igen!!! Är jätteglad faktiskt, har saknat det. Nu när jag inte ens rider längre rör jag inte på mig, någonsin, förutom när jag går upp och ner för trappan.

Gjorde en tårtbotten igår, tänkte ta med mig tårta till skolan idag. Men jag kom på när tårtbotten var klar att jag inte har florsocker eller grädde, blir svårt att göra fyllning då.Men nu har jag köp grädde och florsocker, så gör klart tårtan och tar med den på måndag istället!

Drömtårtan!

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *