Jämtland

Det kan bara bli bättre

Sitter i soffan i mitt nya hem och funderar på livet och allt som händer i mitt. Idag fick jag frågan om var jag är om 5 år, och kom att tänka på hur jag för 5 år sedan inte hade den minsta aning om att jag skulle sitta i den här soffan idag. Tänk vilken vändning mitt liv tog, vilken väg jag valde som ledde mig dit jag är idag. Jag fick mitt drömjobb. Jag har njutit av det livet i nästan 3 år nu, och är inte nära att tröttna än. Men som person vill jag gärna utvecklas, och när min egen utveckling liksom stannar av och jag inte utmanas i min yrkesroll börjar jag bli sugen på något nytt, något annat. Jag älskar livet på Storulvån, och Jämtland med alla fina människor jag känner här ligger mig otroligt varmt om hjärtat.
Det är svårt att prioritera när man känner så starkt för allt man någonstans måste välja mellan. Man kan inte få allt. Och jag står nu i ett nytt vägskäl där jag kommer tvingas välja mellan det jag aldrig ville behöva välja mellan, mina vänner och mitt jobb.

Kan jag säga att det är drömjobbet? Är det något jag drömt om, eller var och är det helt enkelt bara ett fantastiskt sammanträffande och en chans till något jag inte trodde var möjligt. Är detta verkligen vad jag vill? Mer än något annat i livet just nu? Kan jag veta att det är vad jag vill om två år?

Livet.. Alla beslut och vägval man måste göra och ta. Jag är lyckligt lottad som över huvud taget har valet och kvalet, för vad jag än väljer blir det bra.

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.