Jämtland

Den finaste tiden

Nu är hösten här med alla sina färger och njutningsbara stunder. Det känns som man njuter extra mycket av det fina vädret nu jämfört med i början av sommaren när det alltid var fint väder.
Mycket har hänt det senaste. Både bra och dåligt, både bakåt och framåt och ut och in. Känner ett lugn över att säsongen snart är slut, det ska bli skönt att få fortsätta göra mig hemmastadd i Duved och skapa mig någon slags vardag. Det känns bara som en evig väntan nu, en långsam nedräkning till något oundvikligt.

Har försökt fota mycket den här sommaren, spara minnen både i mitt hjärta och huvud men även genom kameran. Det blir som en fysisk projektion av mitt hjärtas känslor – allt jag ser som jag vill minnas går ju självklart inte att fota, och det som inte finns på foto är kanske ofta det allra vackraste.
Men mycket bilder har det blivit, vilket är superroligt.

Bring on hösten!

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *