Jämtland

Working on a smile

De senaste veckorna har verkligen gått otroligt fort.. Snart är det augusti, snart är det sommarens sista månad..

Sade upp mig från Max idag, vet inte riktigt varför jag inte gjort det tidigare. Kändes konstigt men också otroligt skönt, det är något jag skjutit på framtiden, ett jobb jag haft kvar av bekvämlighet och lathet. Nu i efterhand och med lite distans förstår jag verkligen hur det jobbet inte passade mig, och hur det faktiskt går att ha roligt på jobbet utan att också förstöra sin kropp och utsätta kroppen för stress.
Har verkligen insett det senaste hur lycklig jag är här, hur det känns som jag har hittat min plats i världen och på jorden. Är det inte lustigt hur man kan vantrivas på en plats utan att veta det förens man kommer därifrån? Är otroligt trött på Alingsås, på människor i min umgängeskrets, på mitt “gamla liv”. Vet inte riktigt hur jag ska kunna åka härifrån i oktober.. Men, det är några månader kvar tills dess och jag har några idéer på vad jag kan tänka mig att göra. Någon resa blir det med största sannolikhet!
Bilder från solnedgången i söndags när min bror och hans flickvän var här och hälsade på. De var de första i familjen som varit här och de kunde verkligen förstå att jag är lycklig här.. Såklart haha!

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *