Kärlek

Jag ska skriva en sommarvisa

Jag längtar till sommaren så det gör ont! Jag minns varma kvällar vid en eld, åska vid havet, köra bil barfota, alldeles för många kramar, dans med främlingar, nätter med vänner, cider på andra lång, solnedgång vid Operan, gröna gräsmattor i maj, fylledans på studentflaket, en studentnatt i finaste Göteborg, balfotografering framför Poseidon och den bästa mat som finns – grillad mat.

Jag längtar, jag saknar, jag drömmer. Drömmer om en sommar med sol och medelhavsvärme, drömmer om att få vandra i Sarek, att få bada i en tjärn i Dalarna, drömmer om äventyr och oväntade ögonblick, överträffad lycka och sommarvarm kärlek. Längtar till våren så att sommaren känns nära, när den fortfarande ligger framför och inte bakom. Saknar att få vakna upp med solen i ögonen alldeles för tidigt, i ett tält med mina bästa vänner, saknar att spela volleyboll i en glänta i skogen, saknar att grilla marshmallows en stjärnklar sommarnatt vid sjön.

Ibland är en dröm det finaste man har.

69

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *