Me

Trött

Kan inte sova..

När man inte har något bättre för sig tänker man alltid för mycket. Jag tycker om att vara spontan, att inte ha för mycket planerat. För det är ju ändå så att man ändrar sig hela tiden. Det jag ville för en månad sedan kanske jag inte alls vill idag.

Jag vill någon annanstans. Låter det logiskt? Jag vill till Kanada och Albertas klippiga berg. Jag vill till England och The lake Districts vackra kullar. Jag vill till Australien och de röda öknarna. Jag vill till Afrika och vandra med lejon. Jag vill inte vara här i Sverige…

Men så är det allt som står mellan mig och allt det där. Pengar är en stor del, för tyvärr kommer man inte till Australien om man lever på studiemedel. Samtidigt vill jag inte jobba här, jag vill ju jobba i Australien. Fattar ni? Det känns så jävla konstigt att gå här och slösa halva inkomsten på att leva, när man kan göra samma sak på andra sidan jorden? Men hur fan ska jag komma härifrån då? Är så jävla fast, känns som ett fängelse utan murar. Kommer vara fast i Alingsås tills jag är gammal och grå, för alltid dömd att leva ett liv där jag bara överlever.

På riktigt dock. Jag kan verkligen inte se mig själv i Sverige nästa höst. Det finns inte.

Men imorgon är jag säkert återigen nöjd med mitt fängelse…

DSC00028

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *