Me

Share my nights!

Det finns en plats där vi kan träffas sen
Och prata om den sista sommaren
Men tills dess ska jag skriva om allt som sker

Nu nalkas våren
Har ingen att gå med
och du gör precis som du vill
Nu vandrar åren
Har ingen att gå med
Och du vandrar runt som en vind
Precis som du vill

Sommaren. Sommaren är fantastisk. Sommaren är möjligheter. Sommaren är en egen värld. Sommaren gör en pirrig inombords. Sommaren gör att man blir kär. Kär i livet, kär i solen, kär i dig. Men det är länge sedan det var sommar nu, och det är ännu längre till nästa. Hjärtat bultar för fullt, det dunkar som att försöka få din uppmärksamhet. Kommer du ihåg när du lyssnade på mitt hjärta? Hörde du att det slog fortare när du rörde mig? Kände du allt jag kände då? Såg du det i mina ögon?

Det skrämmer livet ur mig att inte veta hur livet kommer att se ut. Det gör så jävla ont att du är så nära men samtidigt så långt bort…
Kan inte sluta tänka på alla tillfällen jag haft, möjligheter jag släppt genom fingrarna, stunder jag kunnat berätta. Mår illa av avsmak för mig själv, varför är jag så jävla feg? Jag är inte ens rädd egentligen, jag är bara inte tillräckligt angelägen..? Hur går mitt huvud inte sönder? Hur klarar jag att leva normalt med allt jag tänker på hela tiden.

Är det bara jag dock, som är feg eller som inte är ärlig. Jag har aldrig ljugit, det skulle aldrig falla mig in. Men du och jag är nog ganska lika när det kommer till saker vi helst håller för oss själva.

Jag ger mig själv två veckor, då fan ska jag ringa dig. Cool?

How could a heart like yours, ever love a heart like mine?

How could a heart like yours, ever love a heart like mine?

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *