Kärlek

Universum är ett monster

Och vad vet du om gryningen, förrän du mött varje morgon med sömnlösa ögon. Ge mig en kyss innan du går, att bygga en dröm på. Vad jag bryr mig om nu är dina armar om mig även om jag vet att jag måste glömma dig. Och jag tänkte i paniken; om jag bara korsar vägen är jag fri sen. Säg att du är fri till slut, fast du vet att hälften av de som kämpar går under, och hälften av de som älskar exploderar. Jag flyger högt och det känns som jag faller igenom igen, och jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din. Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion när du går sönder inuti, så som jag gjorde nyss. Är det här all som blir så dör jag. 4

Standard
Kärlek

Som den där elden

Tror jag ger upp, sänker mina armar och slutar kämpa – för det är sommar ute idag,
​och du är någon annanstans..
​Du kommer gå där vid sjön, sitta på bryggan där vi suttit, se solen gå ner där vi fick vara tillsammans en gång för länge sedan..

​Du sitter som en igel i mitt hjärta, och jävlar vad ont det gör.
38

Standard
Kärlek

Trött var ordet

Sedan jag kom hem från Stockholm i fredags har jag varit så otroligt trött. Sov väldigt lite överlag förra veckan vilket lett till att min kropp är helt slut nu, har ingen energi alls. Försov mig i morse, första och förhoppningsvis sista gången jag kommer sent till jobbet…(!)
Det är som om all sömn i världen inte kan göra mig pigg igen, eller göra så lederna slutar värka och musklerna slutar ömma. Vill ha semester nu och inte om tre veckor..
Blir dock en hel del ledigt i helgen! Stor LIKE på den! 57

Standard