Kärlek

It starts in my toes

I’ve been awake for a while now
you’ve got me feelin like a child now
cause every time I see your bubbly face
I get the tinglies in a silly place

It starts in my toes
and I crinkle my nose
where ever it goes I always know
that you make me smile
please stay for a while now
just take your time
where ever you go
26

Standard
Kärlek

Slut på ord

“It turns out he wasn’t in love with me – like I thought. What I am trying to say is I understand feeling as small and as insignificant as humanly possible. And how it can actually ache in places you didn’t know you had inside you. And it doesn’t matter how many new hair cuts you get or gyms you join or how many glasses of Chardonnay you drink with your girlfriends, you still go to bed every night going over every detail and wondering what you did wrong or how you could have misunderstood. And how in the hell for that brief moment you could think that you were that happy. And sometimes you can even convince yourself that he’ll see the light and show up at your door. And after all that, however long ‘all that’ may be, you go somewhere new and you meet people who’ll make you feel worth while again. Then little pieces of your soul will finally come back. And all that fuzzy stuff, all those years of your life that you wasted, that will eventually begin to fade.”

The Holiday

DSC00527

Standard
Kärlek

Allt jag behöver och mer

Hit me like a ray of sun burning through my darkest nights,
you’re the only one that I want,
think I’m addicted to your light,
I swore I’d never fall again, but this doesn’t even feel like falling,
gravity can’t forget to pull me back to the ground again.

10715876_10203189595040877_1064786929_n
You’re everything I need and more, it’s written all over your face…

Standard
Me

Trött

Kan inte sova..

När man inte har något bättre för sig tänker man alltid för mycket. Jag tycker om att vara spontan, att inte ha för mycket planerat. För det är ju ändå så att man ändrar sig hela tiden. Det jag ville för en månad sedan kanske jag inte alls vill idag.

Jag vill någon annanstans. Låter det logiskt? Jag vill till Kanada och Albertas klippiga berg. Jag vill till England och The lake Districts vackra kullar. Jag vill till Australien och de röda öknarna. Jag vill till Afrika och vandra med lejon. Jag vill inte vara här i Sverige…

Men så är det allt som står mellan mig och allt det där. Pengar är en stor del, för tyvärr kommer man inte till Australien om man lever på studiemedel. Samtidigt vill jag inte jobba här, jag vill ju jobba i Australien. Fattar ni? Det känns så jävla konstigt att gå här och slösa halva inkomsten på att leva, när man kan göra samma sak på andra sidan jorden? Men hur fan ska jag komma härifrån då? Är så jävla fast, känns som ett fängelse utan murar. Kommer vara fast i Alingsås tills jag är gammal och grå, för alltid dömd att leva ett liv där jag bara överlever.

På riktigt dock. Jag kan verkligen inte se mig själv i Sverige nästa höst. Det finns inte.

Men imorgon är jag säkert återigen nöjd med mitt fängelse…

DSC00028

Standard
Me

:)

Ojoj… Älskar när något oväntat händer, när något bra händer som inte var planerat. Är bara glad nu, nöjd och glad. En bra dag blev det till slut, produktiv på sitt sätt också. Glad, glad, glad!

6 10811653_10203496359189789_1799113172_n

Standard
Me

Share my nights!

Det finns en plats där vi kan träffas sen
Och prata om den sista sommaren
Men tills dess ska jag skriva om allt som sker

Nu nalkas våren
Har ingen att gå med
och du gör precis som du vill
Nu vandrar åren
Har ingen att gå med
Och du vandrar runt som en vind
Precis som du vill

Sommaren. Sommaren är fantastisk. Sommaren är möjligheter. Sommaren är en egen värld. Sommaren gör en pirrig inombords. Sommaren gör att man blir kär. Kär i livet, kär i solen, kär i dig. Men det är länge sedan det var sommar nu, och det är ännu längre till nästa. Hjärtat bultar för fullt, det dunkar som att försöka få din uppmärksamhet. Kommer du ihåg när du lyssnade på mitt hjärta? Hörde du att det slog fortare när du rörde mig? Kände du allt jag kände då? Såg du det i mina ögon?

Det skrämmer livet ur mig att inte veta hur livet kommer att se ut. Det gör så jävla ont att du är så nära men samtidigt så långt bort…
Kan inte sluta tänka på alla tillfällen jag haft, möjligheter jag släppt genom fingrarna, stunder jag kunnat berätta. Mår illa av avsmak för mig själv, varför är jag så jävla feg? Jag är inte ens rädd egentligen, jag är bara inte tillräckligt angelägen..? Hur går mitt huvud inte sönder? Hur klarar jag att leva normalt med allt jag tänker på hela tiden.

Är det bara jag dock, som är feg eller som inte är ärlig. Jag har aldrig ljugit, det skulle aldrig falla mig in. Men du och jag är nog ganska lika när det kommer till saker vi helst håller för oss själva.

Jag ger mig själv två veckor, då fan ska jag ringa dig. Cool?

How could a heart like yours, ever love a heart like mine?

How could a heart like yours, ever love a heart like mine?

Standard