Me

Everything’s nothing without you

Igår var jag lyckligare än jag varit på år. Jag älskade livet och jag hade framtidstro, jag längtade framåt och jag hade en grymt bra dag.
Idag har jag en konstig känsla i magen, ingen framtidstro, inga drömmar, inga positiva känslor.. Fy fan för att sakna någon så mycket som jag saknar dig.. Längtar efter din famn, dina kramar, din doft, din varma hud… Inga timmar, ingen tid, ingenting är nog – när jag lämnar dig vet jag hur jobbigt det kommer vara, hur det är att gå dag efter dag med en klump i magen som gör att man inte vill annat än att ligga i sängen och gråta. Jag vill kunna säga att du är min. Jag vill vara din. Jag vill kunna ha första tjing på dina kramar, på din tid. Jag känner mig så jävla liten och obetydlig. Du känns så långt borta. Vill ligga i dina armar och stanna där för evigt.

Standard
Me

You help me lose my mind

Har ett sånt himla konstigt humör just nu. Ena sekunden är jag extremt ledsen, nästa är jag otroligt lycklig och drömmer vilt om framtida äventyr. Just nu lyssnar jag på en grym låt och läser olika Australien-bloggar och drömmer stort om nästa års äventyr.
En sak är säker: nästa år spenderas inte i Sverige. Det sprätter i hela kroppen, kan inte sitta still och kan inte samla tankarna, jag vill så mycket!

“If your dreams don’t scare you they aren’t big enough”. Jag är rädd när jag tänker på vad min resa innebär, vad jag måste lämna kvar och vad jag måste göra för att komma dit. Men det är en bra rädsla, det känns bra i magen och det känns bra i själen – detta är något jag måste göra.

Jag kommer sakna så mycket; mina vänner, mina katter, min familj, Göteborg, Sverige… Jag vet ju dock att bara för att jag åker härifrån så behöver inte det betyda att de kommer försvinna ur mitt liv, eller att Sverige helt plötsligt suddas ut från världskartan. Jag älskar Sverige, jag älskar mina vänner, men jag älskar äventyr Ännu mer. “The people who want to stay in your life will always find a way”. 

Planen är ännu inte klar, det får jag “redovisa” en annan gång. Men räkna med att jag kommer ta med mig kameran, äventyrslusten och ett grymt sug för utmaningen som ligger framför mig – ni får följa med på vägen!

You’ve got three choices in life: give up, give in, or give it all you’ve got!

 

Standard
Me

Det är svårt att sitta stilla

Klättrade ju både i måndags och igår, därför är mina muskler heeelt slutkörda idag. Mina nackmuskler har löpt amok och gör skitont, har aldrig haft sån träningsvärk, armarna och ryggen gör mer normalt ont. Idag får bli en vilodag/pluggdag med go musik och mysiga kissar.

Det har börjat komma ikapp mig nu att jag ännu inte bestämt mig för vad jag ska göra till våren. Vill jag åka iväg som au pair bör jag bestämma mig för det snart, då man behöver vara ute i god tid. Jag skulle gärna fortsätta studera, men känner jag mig själv rätt så kommer jag bara bli rastlös – det kommer kännas som ett tidsfördriv, även om ämnet intresserar mig. Den här terminen var en random grej egentligen, inget som jag planerat. Jag hade inte fått något jobb och hade inget bättre för mig. Trots det snabba beslutet trivs jag väldigt bra, ångrar INTE att jag valde att studera – det är hur kul som helst och har fått flertalet fantastiska nya vänner. Men jag är inte nöjd…

Den här terminen ska jag klara det, har inget val faktiskt. Ska njuta och ha så roligt jag bara kan. I vår är jag dock nästan helt säker på att det måste bli nåt annat, hur svårt det än blir. USA, Nya Zeeland, Kanada… Var kommer jag hamna om några månader? Har verkligen ingen aning. Kan tänka mig allt och lite till, är inte så kräsen.

 

 

Standard
Me

Give me love

Give me love like never before,
‘Cause lately I’ve been craving more,
And it’s been a while but I still feel the same,
Maybe I should let you go,

You know I’ll fight my corner,
And that tonight I’ll call ya,
After my blood is drowning in alcohol,
No, I just wanna hold ya.

bild (1)

Standard
Me

Måste ut

Vaknade till den underbara höstsolen som sken mig rakt i ögonen, kan det bli bättre? Älskar hösten och alla dess färger och dofter, kylan och värmen som dröjer sig kvar så gott den kan, nya möjligheter och nya äventyr.

Igår sög. Helt ärligt, inte en bra dag, för att vara kortfattad. Idag är en bra dag. Solen skiner, jag ska snart gå ut, till den finaste platsen på jorden – som bara är min. Där ska jag tänka på allt som gör ont, allt som inte gör ont, hur det inte spelar någon roll, hur jag överlever ändå.

Varje dag kan vara den sista, ta vara på dem.

svensk höstsol

svensk höstsol

Standard
Me

With your body next to mine our hearts will beat as one.

Vissa dagar känns mer verkliga än andra, verkligheten smyger sig nära inpå och allt är rakt på sak och det händer inget utöver det normala. Idag var en sådan dag. Hade ett kort studiebesök på Världskulturmuseets arkiv, intressant men var så trött och okoncentrerad att jag inte tog in det så mycket. Sedan tog jag och Alma spårvagnen till Haga där jag mötte upp Tova och Elin <3 De tjejerna kan få mig på bra humör, alltid! Käkade lunch och kladdkaka och hade photoshoot. Efter det drog jag och Tova till Chalmers och klättrade en stund, mest hon då hon inte kan säkra. Idag protesterar händerna dock, längtar nästan tills den ömma huden blivit till valkar 😉

krita <3

krita <3

Standard