Me

Peppar

Grymt tråkigt dag. Gött att vara ledig på fredagar, men samtidigt farligt eftersom det är sjukt svårt att ta tag i plugget om man har sovmorgon till tolv…

Ska försöka få tag i pappa nu så vi kan åka ut och övningsköra lite, försöker peppa!

Go låt!

!

Standard
Me

Broken Strings

Ibland liksom hejdar sig tiden ett slag
och något alldeles oväntat sker
Världen förändrar sig varje dag
men ibland blir den aldrig detsamma mer.

Alf Henrikson

Ush den känslan. Hatar den. Men vill känna den ändå, för den är bekräftelsen jag söker varje dag och sällan finner. Den är glöden i kampen om förståelse, kärleken i vänskapen jag trodde jag aldrig skulle upptäcka. Han förstår inte, hon förstår men skiter i vilket, och det är vad som gör mig ledsen, det faktum att vi känt varandra så länge och delat varandras hemligheter, men nu tar hon det jag önskar mest av allt. Jag vet att jag inte ens är säker på min sak, att han är den jag helst vill ha, men hon vet att jag velar, hon vet att jag är ett vrak. Vänner består, visst är det så? För jag vill inte såra dig, det vet du. Jag är inte sur på dig, jag är sur för att jag gjorde misstaget att låta dig hinna före till mållinjen. Helt och hållet mitt fel. Men du borde förstå, du som vet allt om mina hemligheter, att man tar inte sånt som är någon annans.

Standard
Me

Scoutledare

Sitter och söker inspiration/planerar inför uppstarten av Upptäckarna ikväll. Detta blir min första gång som ledare, har bara varit med och hjälpt till förut, nu blir det mer ansvar. Jag är verkligen taggad och vill göra detta bra, jag vill ge ungarna samma fantastiska upplevelse jag fick när jag var småscout. Kommer få hjälp av en jättetrevlig tjej från Tollereds scoutkår, som har lite mer erfarenhet än mig och är lite äldre. Dessutom är hon redan ledare för en grupp upptäckare (kanske spårare, kommer inte ihåg) och kontakten med en annan avdelning kan tillföra mycket med gemensamma hajker osv.

 

 

 

Standard