Me

Vad gör man..

..när man har tråkigt? Frågan är följande:

Att klippa, eller inte klippa naglarna, av den enda anledningen att man ska kunna trycka ner strängarna på gitarrjäveln, för att man inte kan komma på något annat att göra?

Vettafan. Är kluven.

Standard
Me

When I see you smile and I know that it’s not for me, that’s when I will miss you the most. ‘Cause It takes a minute to have a crush on someone, an hour to like someone and a day to love someone – but it takes a lifetime to forget someone.

Livet suger. Livet äger. Är så jävla lycklig. Är så jävla ledsen. Skolan börjar snart. Längtar, men ändå inte. Vill vara fri från måsten. Vill vara fri en sommar till.

En vecka, 7 dagar

Quote
Me, Outdoor Life, Scouting

Vad jag vill ha!

Alltid är det något man vill ha! I mitt fall, just nu, är detta ett par Fjällräven vandringsbyxor – närmare bestämt ett par Keb Trousers. Jag fastnade för denna modell redan i Norge förra månaden då jag såg flera med just de byxorna, och de såg både sköna och snygga ut. Under en promenad inne i XXL’s gigantiska affär lade jag dock märke till att i vissa fall är Lundhags byxor billigare än Fjällrävens, men de är inte nära lika snygga. Jag ska önska mig de här byxorna till min artonorsdag, som är om ca tre veckor, drömma går ju…

Här är de i vilket fall!

orig_keb_trousers_w

 

(OBS. Originalbilden tillhör Fjällräven.)

Standard