Me

Roverway Finland 2012

Då var det snart dags igen! Nu känns det som sommar, för på Onsdag bär det av till Stockholm och sen vidare till Helsingfors!
Det finns ingen sommarkänsla i min familj om vi inte ska eller har varit på läger nyligen, en sommar finns inte som jag inte varit
på scoutläger! Hoppas att jag kan lägga mina fördomar om finar åt sidan (lol) och njuta av myggen och sjöarna i två veckor,
utan att längta hem till vackra, fina Sverige! Och om bara 4 veckor åker jag ju till England i två veckor, men då är jag helt själv.
Tänka sig, man växer upp fort! Scoutläger utomlands, för andra gången på bara en sommar – efter debuten i Finneland.

See ya in twoo weeks, suckaz!!

Annika, kan inte du bara hoppa i min väska och följa med? Snälla..?

Standard
Me

Greyhound

Har börjat packa för Roverway Finland nu, och om bara fyra veckor sitter jag på Londons tunnebana igen! Tiden går så fort, varför måste den göra det? Jag vill inte att det här senaste året ska bli till nåt mer.. Att tiden ska gå. Jag vill stanna här och nu, i detta ögonblicket.

Standard
Me

Du var inte där för mig

Jag föll men inte fångade du mig
Du vände och gick hemåt till dig
Då jag krossades brutalt, vände du dig inte om
Fast du hade bett mig hoppa, fast du hade viskat ‘kom’
Då jag fallit tror jag inte att du såg
Hur förkrossad jag var där jag låg
Kanske har jag fel men jag tyckte att du log
Och jag tänkte: om jag dör blir det för detta leende jag dog

Och jag minns jag såg ner från en svindlande höjd
Där såg jag dig, leende och nöjd
Jag trodde du kommit hit för att möta mig
Men halvvägs i luften såg jag – att jag misstagit mig
Du var inte där för mig

Jag föll som om jag trodde att jag var
Beskyddad av dig, ja osårbar
Jag visste inte då, att ett ‘ja’ kan bli ett ‘nej’
Men halvvägs i luften såg jag, att du hade ändrat dig
För utan tvekan vände du och gick
Du gick utan att möta min blick
Kanske har jag fel, men jag tyckte att du log
Och jag tänkte: om jag dör blir det för detta leende jag dog

 

Standard
Baking Love

Frozen Cheesecake recipe!

One of the things I love to do, all the time, is baking! Everything from muffins to Cinnamon Buns to Cheesecake. And Cheesecake’s got to be the favourite. I’ve only tried one recipe since I startd eating Cheesecake (about 7 months ago) and I’ve stuck with it, because I love it! It’s just great! It’s so simple, and relatively easy to make too. It gets easier every time you do it.

So I’ve tried to translate the recipe that I use. I don’t know how correct it is, but I hope you’ll figure it out.

 

 

Ingredients:

3 eggs
1,5 dl Granulated sugar
2 tee spoons Vanilla sugar (vanilla extract of some kind)
200g Philadelphia Cheese (naturell)
3 dl whipped Cream
10 Digestive bisquits (you can use Oreos, if you want)
Start of by setting up at least 3 bowls (not too small).

Take the smallest bowl and  put the three egg whites in it. Put the egg yolks in the biggest bowl, (separate the eggs)

Take an electric mixer and mix the egg whites to a firm foam.
You should be able to flip the bowl upside down without the egg
whites falling out.

Put the Granulated sugar and the vanilla in the bowl with the egg yolks. Take the electric mixer and mix it to about 2-3 min.

Take the Philadelphia cheese and put it in the mixed egg yolks/sugar/vanilla. Blend carefully with the electric mixer at the lowest speed.

Take the Cream and whip it. It should take maybe 3 minutes for it to be “hard” but still “soft” enough. It should be like when you want cream to your Strawberries, or your Messy Cake (all Swedish things, I know).

Take the whipped Cream and put it into the bowl with the cheese and the eggyolks/sugar/vanilla. Mix it together carefully, with the lowest speed on the mixer.

Take a spoon and carefully(!) blend the egg whites into the bowl with the other ingredients. Blend till there are no lumps, and the batter is smooth.

Take the bisquits and crush them into small pieces (crumbs). Take half of the crumbs and put on the bottom of a baking tin with a removable bottom. Poor the batter in and put the rest of he crumbs on top.

Put in the freezer for at least 5h.

If you want you can eat it just like it is, perfect and delicious! But I love to have fresh berries on the side, like Strawberries or Raspberries!

Enjoy!!

Standard