Jämtland

En början

Sitter i soffan i ett nyrenoverat vardagsrum med fönstren igenbommade av snödrivor, i mina röda underställsbyxor från Woolpower och lyssnar på vinden som viner utanför på fjället. Tänk att jag är här ändå, efter en så lång resa. All tid och alla pengar jag lagt ner på den här drömmen, och så blev drömmen verklighet tillslut. 

Standard
Jämtland

Det kommer bli bra

Efter e lite jobbig tid och ett lite jobbigt år så känns det som att det går mot det bättre. Det finns inget jobbigt framöver (förutom stängning dagen innan julafton) som kan sänka humöret längre. Dessutom har jag precis köpt en enkel biljett till Jämtland, det börjar äntligen kännas som att äventyret kommer bli av, och oj vad jag längtar!

hostdag-6-1

Standard
Jämtland

En livets möjlighet

Sitter i sängen och lyssnar på Hazelius Hedin och tänker tillbaka på förra veckan då jag satt uppe i vildmarken i en varm fjällstuga och fick höra de spela på riktigt, en sinnesstämning som verkligen inte går att beskriva med ord. Varenda ton, varenda ord, det var så vackert. Och resan sedan, Sverige och Norge, det finns nog inte någonting jag inte älskar med dessa länder och alla dess vackra platser.
Jag tog faktiskt inte särskilt många bilder just i Norge, även om det kanske var där det fanns mest att fotografera och var mest fotogeniskt. Det var för vackert, fanns för mycket, och när jag väl stod där med kameran och skulle ta en bild så gick det ändå inte att fånga all skönhet i en kameralins.. Jag bär dock med mig minnen av helt otroliga vyer och platser i hjärtat.
Det är väl där de hör hemma, och inte på internet. 4 6 12 norsk-fjord-i-sommarsol-1

Standard